Trainingskamp en wedstrijd Drzonkow, Polen
0

Trainingskamp en wedstrijd Drzonkow, Polen

Gister wedstrijd gehad waarbij goede dingen bij en minder goede dingen waren. Zo gaat dat in de vijfkamp en in het leven denk ik.


Schermen begon goed totdat ik na alleen win-partijen een geldig punt tegen een Poolse afgekeurd kreeg van een partijdige scheids. Hierdoor uiteindelijk double defeat en focus even kwijt. 17V-19D. 17e van de 37 en mijn beste onderdeel gister. Het was zeker een sterk veld dus oké!
Zwemmen ook redelijk goed, 2.34, had op iets beter gehoopt maar moet ook hier tevreden zijn, niet heel ver boven mijn pr en er is progressie aanwezig. 🙂 Ben benieuwd hoe de lijn nu verder blijft stijgen. Heb er een goed gevoel over!
Alleen de top 24 mocht paardrijden, en dat zat er in, maar met schieten liet ik niet zien wat ik in de trainingen kon. Denk te nerveus en ook doordat ik geen warming up kon doen omdat de start ineens eerder was zonder dat ik dat wist. Lopen was ook alweer dicht bij m’n oude tijd maar merk dat ik hierop nog tekort kom tov de rest dus hier wil ik komende tijd op focussen. Wel een beetje teleurgesteld dat ik niet mocht paardrijden maar volgende x beter.
Veel leer momenten waar ik de komende tijd lekker mee bezig ga en enorm genoten van het trainingskamp, de wedstrijd en de andere ‪#‎5uperathletes‬

Het trainingskamp ervoor was ontzettend leerzaam en leuk met andere internationale vijfkampsters! Zeker voor herhaling vatbaar. Tijdens deze week schoot ik voor het eerst onder de 10 sec (na zware inspanning), en daarna ook nog eens als PR 9,5 sec. Zie de foto’s!

IMG_3149 IMG_3148 IMG_3147 IMG_3146 IMG_3143 IMG_3141 IMG_3137

Anne Bavelaar