Anne

Anne

Wie ben ik

Ik ben Anne Bavelaar, geboren op 12 februari in 1991. Van een recreatiesporter uitgegroeid naar een sporter met een droom: de wereldtop. Moderne Vijfkamp bestaat uit vijf dynamische en uitdagende sporten, waarvan de combinatie mij heel erg aanspreekt. In 2006 kwam ik voor het eerst met deze sport in aanraking, en vanaf toen heb ik deze sport deel van mijn leven gemaakt.

Op dit moment ben ik al sinds 2009 de beste moderne vijfkampster in Nederland, en woon en train ik sinds begin 2018 in Rome. Ik train met het Italiaanse team mee. De faciliteiten het het niveau van de trainers en andere atleten zijn in Rome veel beter dan ik in Nederland kon vinden.

Naast het trainen heb ik in 2014 de MSc Organization Economics aan de UvA afgerond, en hiervoor heb ik de bachelor Business Economics, in de specialisatie Finance and Organization aan de UvA afgesloten. Ook heb ik een half jaar in Sydney, Australië aan de University of New South Wales gestudeerd.

Naast mijn studie en sport had ik een eigen bedrijf, Bavelaar Sport Support, waarmee ik sportieve clinics organiseerde. Het doel hiervan was interne teambuilding, maar ook met klanten en het fitter en vrolijker maken van werknemers en hierdoor ziekteverzuim terug te dringen. Ook hielp ik mee met het organiseren van sport evenementen.

Ambitie/missie

Het is mijn droom om Nederland te vertegenwoordigen als eerste Nederlandse vrouw op de Olympische Spelen bij de moderne vijfkamp en als eerste Nederlander weer na 48 jaar. Mijn doel is om in 2020 in Tokyo mee te doen.

IMG_3573 (Medium)

Klik hier om mijn portret video te bekijken.

Anne Bavelaar