Gelukkig nieuwjaar!
0

Gelukkig nieuwjaar!

Met een heel mooi 2013 achter de rug wil ik iedereen een geweldig 2014 wensen! Veel voorspoed, veel kansen, veel gezondheid, veel geluk en vooral dat alle wensen in vervulling komen.

2013 was voor mij een heel leuk jaar waarin ik het geluk gehad heb met de mogelijkheid me te ontwikkelen op meerdere vlakken, maar vooral in de sport. Ik heb veel geleerd en kan zeggen dat ik hoop dat ik deze weg mag voortzetten in 2014 en in de toekomst de vruchten hiervan zou mogen plukken.

Ik wil al mijn coaches/ trainers bedanken, maar ook alle andere mensen die in mij geloven en me gesteund hebben. Ook bedank ik mijn sponsoren, met name Zero Bikes en Li-Ning, waardoor ik zonder zorgen en inspanningen door Amsterdam kan rijden naar alle trainingen en tijdens mijn training qualitative, comfortabele en mooie sportkleding mag dragen.

 

Anne Bavelaar