10e plaats bij SISTA
0

10e plaats bij SISTA

Afgelopen zondag vond het SISTA schermtoernooi plaats in Amsterdam. SISTA is een van de grotere schermtoernooien in Nederland, en ik keek er heel erg naar uit om hier dit jaar weer aan deel te nemen.

Een heleboel goede degen dames uit Nederland zouden hier aan mee doen, wat een perfecte oefening is.

De poule verliep goed: van de 5 partijen won ik er 4. De 5e partij verloor ik met 4-3, maar dit alles resulteerde in een 6e plaats in totaal. Tijdens de eerste eliminatie won ik, en mocht ik door naar een tweede eliminatie waarbij de winnaar naar de kwartfinale zou gaan. Deze partij heb ik helaas verloren met 15-14, maar gaf wel een erg goed gevoel omdat ik heb laten zien dat ik het niveau wel aan kon en ik was ook blij met wat acties die goed lukten!

Er zijn nog een heleboel verbeter punten waar ik nu aan ga werken om deze stijgende lijn vast te houden!

 

Bekijk hier de uitslagen voor de degen dames:

http://www.nahouw.net/view/978504113/SistaCup2014_DegenDames.pdf

 

Anne Bavelaar