Sportgala Amsterdam
0

Sportgala Amsterdam

Op maandag 16 december 2013 organiseerde Topsport Amsterdam het Sportgala van Amsterdam 2013. Tijdens het Sportgala reikte Topsport Amsterdam de Fanny’s uit voor de beste Amsterdamse sportvrouw, sportman, sportploeg, coach en talent van 2013.

Daarnaast huldigden Burgemeester en Wethouders van Amsterdam de Nederlandse-, Europese en Wereldkampioenen van Amsterdam.  

Het werd gehouden in de Amsterdam Convention Factory, een authentieke Stork fabriek, diende als decor voor een wervelende awardshow gepresenteerd door caberetier en sportjunkie Dolf Jansen.

Het was een ontzettend leuke avond, waarbij ook ik werd gehuldigd vanwege de behaalde titel op het Nederlands kampioenschap. Ook twee teams en individuele kampioenen van mijn schermvereniging SCA werden gehuldigd, alsmede de Atletiek vereniging.

foto 1

foto 1-1foto 3 foto 4 foto 5

Anne Bavelaar