Pitch voor omniverenigingen
0

Pitch voor omniverenigingen

Vorige week woensdag was de oudejaarsborrel van de Sportas, en hier ben ik gevraagd twee maal te pitchen voor omniverenigingen.

Dit was de introductie van mijn pitch:

1. Omniverenigingen – Anne Bavelaar
Anne Bavelaar beoefent moderne vijfkamp en is momenteel aan het trainen voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Anne traint daarom voor vijf sporten op vijf locaties en betaalt vijf keer contributie. Niet alleen Anne wil op meerdere plekken kunnen trainen zonder overal contributie te betalen, een ideaal beeld voor de Sportas. Anne zal haar probleem pitchen, hoe kan je op meerdere locaties sporten zonder losse contributies.
Het was een geslaagde avond met veel inbreng op dit onderwerp, maar ook de andere onderwerpen. Om omniverenigingen in Amsterdam op te zetten is een moeilijk vraagstuk, maar het begin is daar. Het zou erg mooi zijn als meer sportverenigingen samenwerken. Gelukkig heb ik geluk met de verenigingen waar ik bij train, en denken zij heel goed mee.
ststfl_SPORTASBORREL_021 ststfl_SPORTASBORREL_051 ststfl_SPORTASBORREL_052 ststfl_SPORTASBORREL_058 ststfl_SPORTASBORREL_091
Anne Bavelaar