Eerste doel talentboek.nl behaald!
0

Eerste doel talentboek.nl behaald!

Op talentboek.nl kan iedereen mij sponsoren voor een doel dat ik heb opgegeven. Het is een fantastisch systeem waarvan ik nu al de vruchten kan plukken! Ik heb door jullie namelijk nu genoeg geld voor een nieuwe degen!

Het waren de mensen ven Atos consulting die mij hierin gesteund hebben. Topsport kost veel geld en met het vele trainen en de wedstrijden gaat er bij het schermen regelmatig een degen kapot. Om ervoor te zorgen dat je op de wedstrijd niet ineens zonder degens staat moet je er altijd genoeg bij je hebben, maar deze zijn wel prijzig! Heel erg bedankt voor mijn nieuwe degen!

Bezoek mijn profiel op talentboek via deze link of via de doneerknop op mijn website!

http://www.talentboek.nl/component/k2/item/321-nieuwe-degen-voor-schermen

 

 

Anne Bavelaar