Anne

Anne

Wie ben ik

Ik ben Anne Bavelaar, geboren op 12 februari in 1991. Van een recreatiesporter uitgegroeid naar een sporter met een droom: de wereldtop. Moderne Vijfkamp bestaat uit vijf dynamische en uitdagende sporten, waarvan de combinatie mij heel erg aanspreekt. In 2006 kwam ik voor het eerst met deze sport in aanraking, en vanaf toen heb ik deze sport deel van mijn leven gemaakt. Op dit moment ben ik opgenomen in het Nederlandse Olympisch team.

Naast het trainen heb ik de MSc Organization Economics aan de UvA afgerond, en hiervoor heb ik de bachelor Business Economics, in de specialisatie Finance and Organization aan de UvA afgesloten. Ook heb ik een half jaar in Sydney, Australie aan de University of New South Wales gestudeerd.

Ik heb ook een eigen bedrijf, Bavelaar Sport Support, waarmee ik sportieve clinics organiseer. Het doel hiervan is teambuilding, intern maar ook met klanten en het fitter en vrolijker maken van werknemers en hierdoor ziekteverzuim terug te dringen. Ook help ik af en toe mee met het organiseren van sport evenementen.

Ambitie/missie

Het is mijn droom om Nederland te vertegenwoordigen als eerste Nederlandse vrouw op de Olympische Spelen bij de moderne vijfkamp en als eerste Nederlander weer na 36 jaar. Mijn doel is om in 2020 in Tokyo mee te doen.

IMG_3573 (Medium)

Klik hier om mijn portret video te bekijken.

Anne Bavelaar